“Άναψε”το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μέσα σε εορταστικό κλίμα “άναψε” το βράδυ της Παρασκευής το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Δήμος Καλαμάτας στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς.

Η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, πραγματοποιήθηκε στο χώρο των Βιολογικών Προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς και συμμετείχαν τα τμήματα του Αναπτυξιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας..

Προσφέρθηκαν Μανιάτικα λαλάγγια που είχαν παρασκευάσει γυναίκες από την περιοχή, και πάνινες οικολογικές τσάντες με το λογότυπο της Κ.Α.Κ.

Ο Άγιος Βασίλης, καλωσόριζε τα παιδιά στο χώρο της εκδήλωσης.

«Άναμμα» Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική Αγορά ΚαλαμάταςΕορταστική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, που συνοδεύεται από εορταστικό φωτισμό στους χώρους της Αγοράς, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.00, στο χώρο των Βιολογικών Προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας. Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος όλα τα τμήματα του Αναπτυξιακού-Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας (χορευτικό – χορωδιακό – μουσικό).Ο Άγιος Βασίλης, που θα βρίσκεται στο χώρο, θα καλωσορίζει τα παιδιά.Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, θα προσφερθούν αφενός μεν Μανιάτικα λαλάγγια που θα παρασκευάσουν γυναίκες από την περιοχή, αφετέρου δε πάνινες οικολογικές τσάντες με το λογότυπο της Κ.Α.Κ.Πηγή ρεπορταζ: Δήμος ΚαλαμάταςΟπερατέρ: Φώτης ΚουτρουμπήςΔιαδικτυακη Τηλεόραση ΚΑΛΑΜΑΤΑ tv

Posted by Fotis Koutroubis on Friday, 30 November 2018