“Αδειάζει” δημοσιεύματα για τις σχέσεις του με τον Σαμαρά, ο Κατσίβελας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται δημοσιεύματα που αναρωτιούνται για τις σχέσεις μου με τον κ. Αντώνη Σαμαρά . Θέλω να κάνω σαφές ότι οι πολιτικές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά είναι σχέση απόλυτου σεβασμού μιας και θεωρώ, αταλάντευτα, ότι ο π. πρωθυπουργός είναι ένας από τους κορυφαίους πολιτικούς της μεταπολίτευσης κ όχι μόνο και συνεχίζει να αποτελεί ένα ανεξίτηλο πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο μας.

Το ότι δεν ολοκλήρωσε την θητείας της, η κυβέρνηση του με τις γνωστές, σε όλους μας συνδιαλλαγές και μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ κ των άλλων, στοίχισε στην Ελλάδα και στην κοινωνίας μας, με αχρείαστο ανθρώπινο πόνο και θυσίες συνεπεία της αλλοπρόσαλλης πολιτικής τους . Για το ηθικό ανάστημα του ανδρός, δεν χρειάζεται να πω τίποτα πρόσθετο από αυτό που η κοινωνία μας γνωρίζει και αναγνωρίζει και μαζί με όλους αγανακτώ για τις άδικες και άκαρπες προσπάθειες σπίλωσης του

Ο κ. Σαμαράς ουδέποτε μου υπαγόρευσε συμπεριφορές ή μου εζήτησε κάτι, στην μέχρι τώρα θητεία μου, στο αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Τριφυλίας Διαρκές είναι το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής και μόνο Η προσπάθεια κάποιων να εμπλέξουν τον κ. Σαμαρά στις προσωπικές τους ιδιοτέλειες, μάλλον κακές υπηρεσίες προσφέρουν. Τους συνιστώ, να δημιουργήσουν πρώτα, το δικό τους κοινωνικό κεφάλαιο και μετά ας κοπιάσουν να συζητήσουμε στην αγορά του Δήμου.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, δικαιωμένος από την ιστορία, παραμένει ένα πολύτιμο πολιτικό κεφάλαιο για την Πατρίδα μας, που όλοι οφείλουμε να προστατέψουμε και όχι να χρησιμοποιήσουμε.

Παναγιώτης Κατσίβελας