Αλειφέρη: Αγώνας με ήθος και αξιοπρέπεια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύσκολο χαρακτήρισε τον εκλογικό αγώνα, η επικεφαλής της Πρωτεύουσας Δύναμης, Ελένη Αλειφέρη, η οποία τόνισε επίσης ότι αυτόν τον αγώνα τα μέλη του συνδυασμού της, τον έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια και χωρίς δομές και μηχανισμούς στήριξης.

Αναλυτικά, η δήλωση της κας Αλειφέρη έχει ως εξής:

“Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δώσαμε δύσκολο αγώνα ουσίας. Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία που από μηδενική βάση, χωρίς δομές και μηχανισμούς στήριξης, χωρίς να παραβιάσουμε τις αρχές και τις αξίες μας, αγωνιζόμενοι καθαρά, με πλήρη αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους ψηφοφόρους και τους εκλογικούς μας ανταγωνιστές, μας επέλεξε ένα υψηλό ποσοστό συμπολιτών μας ώστε να έχουμε αποφασιστική θεσμική παρουσία στην επόμενη ημέρα του Δήμου Καλαμάτας.

Υποσχόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να πορευόμαστε και να υπηρετούμε με την ίδια συνέπεια και ήθος τα συμφέροντα των πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Συνδυασμού μας, για τα οποία είμαστε υπερήφανοι, που έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια έναν δύσκολο εκλογικό αγώνα, τιμώντας τις αρχές του Συνδυασμού μας Πρωτεύουσα Δύναμη”.

Ελένη Αλειφέρη, Επικεφαλής Πρωτεύουσας Δύναμης