Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παν. Κατσίβελα στις γιορτές;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έντονη ήταν η παρουσία από την Τριφυλία στο Συνέδριο της Ν.Δ. στην Αθήνα, όπου σε κεντρικό επίπεδο αποτυπώθηκε το στίγμα των προθέσεων του πολιτικού φορέα μέχρι τις κάλπες με τις εκτιμήσεις να ομιλούν ότι ο καιρός…γαρ εγγύς.

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να έχει αποφασίσει να μην δώσει χρίσματα στους Δήμους-κάτι που δεν έκανε όμως στις περιφέρειες- ωστόσο οι χαιρετισμοί μαζί με αβρότητες ήταν αρκετές στο περιθώριο του συνεδρίου. Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περιοχή της Τριφυλίας όπου ανέβηκαν στο γαλάζιο συνέδριο οι μέχρι πρότινος υποψήφιοι Δήμαρχοι της περιοχής που ανακοίνωσαν πρόσφατα την υποψηφιότητά τους.

Ωστόσο πολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο χαιρετισμός του νυν Δημάρχου Τάκη Κατσίβελα με τον αρχηγό του κόμματος, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας έχει δηλώσει την επιθυμία του να κατέλθει ξανά στις εκλογές του Μαίου, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εικάζουν ότι θα..υποχωρήσει.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ…

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε πάντως γιατί οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο θα κατέβει ως υποψήφιος αλλά ετοιμάζει και εκπλήξεις στον νέο του συνδυασμό. Οπότε η κούρσα της διαδοχής έχει αξία. Να δούμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν ή διαψευστούν καθώς στέλεχος της παράταξης Κατσίβελα μας έλεγε πρόσφατα ότι “έχουμε Δήμαρχο και θα τον στηρίξουμε ξανά”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ