Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για τον Εθνική ομάδα Μπριτζ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Εθνική έχασε στον τελικό από την ομάδα HIGHLANDERS με 101-84 αλλά κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό.
Σπουδαία επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο 8ο Πανευρωπαϊκό ανοικτό Πρωτάθλημα Ομάδων, που εξελίσσεται στο Montecatini της Ιταλίας, από 10 έως 24 Ιουνίου 2017. Η Ελληνική αποστολή, αποτελούμενη από τους Ντίνο Δοξιάδη, Κώστα Κοντομήτρο, Τάσο Κουκουσέλη, Γιάνκο Παπακυριακόπουλο, Πέτρο Ρούσσο και Άρη Φίλιο, προκρίθηκε μεταξύ 120 ομάδων και αγωνίσθηκε στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε 7η στις 16 καλύτερες ομάδες και στη συνέχεια νίκησε κατά σειρά ομάδα της Πολωνίας, στα προημιτελικά ομάδα της Ιταλίας και στα ημιτελικά ομάδα της Κίνας, φθάνοντας στον τελικό της διοργάνωσης όπου αντιμετώπισε σε 56 διανομές ομάδα της Νορβηγίας.

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό έχασε από την ομάδα Highlanders με 101-84 και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , που είναι το πρώτο που παίρνει σε επίσημους Ευρωπαϊκούς αγώνες.