Αυξύθηκαν οι γνωριμίες για συμβίωση – Η μοναξιά αφορά όλες τις ηλικίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η μοναξιά μάλλον δεν έχει όρια. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ζούμε με τους άλλους και ποτέ μόνοι μας. Στα πιπεράτα των ημερών αλιεύοντας ειδήσεις που…ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αυξήθηκαν οι αγγελίες όχι για…γάμο αλλά για κοινή διαβίωση ανάμεσα στα ζευγάρια.

Αρκετοί λοιπόν Τριφύλιοι διαβάζοντας σε ηλεκτρονικές στήλες σελίδων γνωριμιών αναζητούν ταίρι καθώς η μοναξιά γίνεται ανυπόφορη. Αν υπολογίσουμε ότι φέτος στην περιοχή μας σε σχέση με πέρσι δεν βλέπουμε να….γίνονται γάμοι όπως παλιά παρά μόνο μερικές βαφτίσεις, τότε μάλλον οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ένα άλλο κοινωνικό φαινόμενο.

Η άλλη αλήθεια όπως μας έλεγε αναγνώστης που παρακολουθεί τα κοινωνικά δρώμενα είναι ότι η οικονομική κρίση, η αποξένωση αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη σε μια μακρόχρονη σχέση που παραμένει ασταθής οδήγησε σε αλλαγή του κοινωνικού μορφώματος. Ίσως δεν έχει άδικο. Καιρός να δούμε τώρα κατά πόσον έχουν αυξηθεί τα ζευγάρια που συζούν χωρίς να έλθουν σε γάμου κοινωνία. Ο ίδιος πάντως έβαζε στοίχημα ότι έχουν αυξηθεί…Καλό κουράγιο λοιπόν…

Γ.Α. – Γ.ΜΠ.