Αυστρία: Κολάκευσε τον απαγωγέα της και την άφησε ελεύθερη – Ομοιότητες με την υπόθεση Suzanne Eaton!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Και σε αυτή την περίπτωση στην Αυστρία ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητό του το θύμα του για να το απαγάγει, όπως έπραξε ο Γιάννης Παρασκάκης με την 60χρονη Suzanne Eaton.

Η Νάταλι Μπίρλι, 27 ετών, έκανε ποδήλατο την Τρίτη (23.7.2019) στην εξοχή στα περίχωρα του Γκραζ στη νοτιοανατολική Αυστρία όταν ο απαγωγέας τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του.

Αν και έσπασε το χέρι της κατά την πτώση της, ο δράστης επιπλέον την χτύπησε με ένα ξύλο προτού τη μεταφέρει στο σπίτι του, χωρίς τις αισθήσεις της, σε μια απομακρυσμένη περιοχή.

Αυστρία – Χανιά: Δύο θρίλερ με διαφορετικό φινάλε

«Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν καθισμένη, γυμνή και δεμένη, σε ένα παλιό σπίτι» αφηγήθηκε η 27χρονη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Kronen Zeitung».

Στη συνέχεια, ο απαγωγέας την ανάγκασε να πιει αλκοόλ και επιχείρησε να τη στραγγαλίσει, κατόπιν να την πνίξει σε μια μπανιέρα γεμισμένη με κρύο νερό, περιέγραψε η Μπίρλι.

Ευτυχώς, αντίθετα με την Suzanne Eaton, η νεαρή Νάταλι κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα της να την αφήσει ελεύθερη, αφού του έκανε φιλοφρονήσεις για τις ορχιδέες του, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του αυστριακού Τύπου.

Στην αρχή, ήταν «γεμάτος μίσος», μετά ξαφνικά έγινε ευγενικός και της εκμυστηρεύτηκε ακόμα και το πάθος του για την κηπουρική αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, σύμφωνα με την 27χρονη.

Εντέλει, η Νάταλι Μπίρλι κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα της να την αφήσει ελεύθερη και να την γυρίσει σπίτι της, μαζί και το ποδήλατό της.

Με τη βοήθεια του συστήματος GPS του ποδηλάτου της, η αστυνομία σύντομα εντόπισε το σπίτι του υπόπτου και τον συνέλαβε, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Ο άνδρας, ηλικίας 33 ετών, με ψυχολογικά προβλήματα, προφυλακίστηκε.

Οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ενδέχεται να είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις απαγωγών κατά το παρελθόν.

Πηγή:newsit.gr