Αυτοψία από την Αντιπεριφερειάρχη στον κόμβο Φωτεινή και στο Ακρογιάλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έγινε σήμερα αυτοψία από την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας κ.Αντωνία Μπούζα, σε διάφορα έργα που εκτελούνται στον κόμβο Λακωνικής ( κόμβο Φωτεινή) και στο Ακρογιάλι Μεσσηνίας, όπου έχουν γίνει τα σωτήρια για την ευρύτερη περιοχή, έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας.

Στον κόμβο της Λακωνικής, η εργολαβία εξελίσσεται , αναμένοντας την παρέμβαση της ΔΕΗ και του ΟΤΕ που λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έχει καθυστερήσει, προκειμένου να προχωρήσουμε γρήγορα πριν τον Απρίλιο, στην ολοκλήρωση του χρήσιμου αυτού έργου.

Στο Ακρογιάλι Μεσσηνίας, μηχανήματα έργων της Π.Ε.Μεσσηνίας, αποκαθιστούν τον αιγιαλό και την παραλία, για να είναι προσπελάσιμοι χώροι, στην κοινή χρήση.

“Ο προγραμματισμός, η στήριξη και η παρακολούθηση των δημοσίων υποδομών στον τόπο μας, είναι συνεχής. Κανένα έργο δεν θεωρείται ήσσονος σημασίας για την Περιφερειακή Αρχή.Όλα έχουν τη χρησιμότητά τους στις τοπικές κοινωνίες και τα μικρά έργα και τα μεγάλα. Παρεμβαίνουμε, με μοναδικό στόχο, να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες και την επιχειρηματικότητα” δήλωσε η κ.Αντωνία Μπούζα.