Βασ. Κοσμόπουλος: Προεκλογικές συναντήσεις και επισκέψεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος,  είχε συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, όπου επιβεβαιώθηκαν τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.

Το βράδυ με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε το θεατρικό σχήμα «Συν 1», όπου επανέλαβε την δέσμευση του για συνεργασία με όλα τα σχήματα της πόλης, που υπηρετούν τον πολιτισμό.

Το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ και συνομίλησε με παρευρισκόμενους, στους οποίους τόνισε ότι σαν επόμενη δημοτική αρχή, θα σταθεί στο πλευρό τους και θα επιλύσει τα όποια προβλήματα. Είναι βασική θέση του συνδυασμού, ότι η φροντίδα στην τρίτη ηλικία είναι δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, περιόδευσε στην οδό Μπουλούκου, όπου βρίσκονται πολλοί επαγγελματίες. Η οδός Μπουλούκου αντιμετωπίζει προβλήματα σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης και δόθηκε η δέσμευση, ότι θα γίνουν τα απαραίτητα έργα που θα θωρακίσουν την περιοχή.