Βράβευση Χαρίτση από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια συγκινητική, συμβολική κίνηση περίμενε σήμερα τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία και π. υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Κυπαρισσία.

Στο πλαίσιο της περιοδείας ο Αλέξης Χαρίτσης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κκ. Δημήτρη Τερζή και  Άρη Παναγιωτόπουλο, και στο επίκεντρο της συζήτησης  βρέθηκε η πρόσφατη έγκριση χρηματοδότησης 1,7 εκ ευρώ για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην Κυπαρισσία.Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που εξασφαλίζει πόρους τόσο για την αστική αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου της πόλης, όσο και για την ενίσχυση της τοπικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, συνδυάζοντας την κοινωνική και αναπτυξιακή αναβάθμιση της Κυπαρισσίας.

Ο εμπορικός σύλλογος Κυπαρισσίας βράβευσε τον κ. Αλέξη Χαρίτση με ένα αρχαίο νόμισμα της περιοχής για την πολλαπλή στήριξη που παρείχε στην  τοπική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, αλλά και τη στενή και συστηματική συνεργασία του ως υπουργός με τους φορείς της επιχειρηματικότητας της Κυπαρισσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Χαρίτσης ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης εργάστηκε σκληρά και σε συντονισμό με τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς της πόλης για την προετοιμασία της πρότασης για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου της Κυπαρισσίας.