Βραβεύτηκε από τον Δήμο Μεσήνης ο προπονητής χάντμπολ Δημήτρης Δημητρούλιας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τον διακεκριμένο προπονητή χάντμπολ Δημήτρη Δημητρούλια που κατάγεται από την Πιπερίτσα, υποδέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο προπονητής που έχει κατορθώσει να αναδείξει και να φέρει διακρίσεις και κύπελλα στις ελληνικές ομάδες που έχει προπονήσει, από πέρυσι προπονεί την ομάδα Αλ Κάλεϊ της Σαουδικής Αραβίας η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Ο κ. Δημητρούλιας μιλώντας για το χάντμπολ, είπε ότι είναι αρκετά δημοφιλές στην Σαουδική Αραβία και πρόσθεσε ότι υπάρχει προοπτική ανάπτυξης του αθλήματος του χάντμπολ και στην ελληνική περιφέρεια.

Ο κ. Αθανασόπουλος συνεχάρη τον κ. Δημητρούλια για τις επιτυχίες του στην προπονητική, ευχόμενος να συνεχίσει με επιτυχίες την καριέρα του και να κάνει ακόμα πιο γνωστό το άθλημα στην Ελλάδα.

Ακολούθως, του δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο της Κοινότητας Πιπερίτσας Δημήτρη Δημητρούλια και τον εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Πιπερίτσας Πέτρο Αλευρά, ενώ ο Δήμαρχος του προσέφερε και το βιβλίο του καθηγητή Πέτρου Θέμελη για την Αρχαία Μεσσήνη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής ενώ τον κ. Δημητρούλια συνόδευαν μέλη της οικογένειάς του.