Για 3η φορά στο Δ.Σ. Τριφυλίας αίτηση για οίκο ανοχής… αλλά στην ορεινή Τριφυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Απίστευτη γραφειοκρατία η οποία όμως εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά 2 φορές απορρίφθηκε για..ηθικούς λόγους στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας παρά το γεγονός ότι οι σύμβουλοι είχαν ψηφίσει υπέρ, αντιμετωπίζει επιχειρηματίας που ζήτησε να εκδοθεί άδεια για Οίκο ανοχής στην περιοχή.
Αυτή την φορά συγκεντρώθηκαν τα δικαιολογητικά που αφορούν το Δήμο Τριφυλίας ώστε να συζητηθεί για τρίτη φορά η έκδοση της άδειας με βάση τους όρους που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Η άδεια αυτή την αφορά την λειτουργία του οίκου…στην ορεινή ζώνη του Δήμου και πιο συγκεκριμένα στο Ραυτόπουλο της Δημοτικής κοινότητας Τριπύλης..
Τις προηγούμενες 2 φορές που είχε κατατεθεί ανάλογο αίτημα, την πρώτη φορά αφορούσε περιοχή πριν την είσοδο των Φιλιατρών, η δεύτερη την ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας και τώρα μάλλον…πήραν τα βουνά αφού η επιχειρηματίας αποφάσισε να διαπιστώσει αν δικαιωθεί το αίτημα που θεωρείται νομότυπο.
Οπότε αναμένουμε την έκβαση της υπόθεσης γιατί θα ανασύρουμε από την μηχανή του χρόνου της τοπικής ιστορίας, πριν δεκαετίες που και πως λειτουργούσαν ανάλογα σπίτια στην περιοχή.
Να μην αναφέρουμε και μια παλιότερη δημοσκόπηση που είχε συμβεί το 2002.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ