Γιώργος Αθανασόπουλος: Επίσκεψη στην Ανδρούσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ομιλία του Γιώργου Αθανασοπούλου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή βράδυ στην Ανδρούσα

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του υποψηφίου Δημάρχου, τη στήριξή τους στον Γιώργο Αθανασόπουλο που εκφράζει την ανανέωση και την προοπτική που έχει ανάγκη ο δήμος Μεσσήνης, έδειξαν οι κάτοικοι της Δ.Ε. Ανδρούσας με την παρουσία τους στην ομιλία του, που έγινε την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία της Ανδρούσας.

Ο κ. Αθανασόπουλος, τόνισε ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα λογοδοτήσει για την ανυπαρξία έργου στη Δ.Ε. Ανδρούσας. Οι κάτοικοι ακόμα περιμένουν συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, βελτιώσεις σε αθλητικές και άλλες υποδομές. Έχουν καταλάβει τα ψέματα και γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική εξαπάτηση. Η αυτοδιοικητική ομάδα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από τη στασιμότητα είναι η «Δύναμη Δημιουργίας».

Η «Δύναμη Δημιουργίας» έχει καταγράψει τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ανδρούσας και είναι πολλές. Γι’ αυτό θα προωθήσει αμέσως μετά την εκλογή της, έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών όπως βελτιώσεις δρόμων, ασφαλτοστρώσεις, οδικές μελέτες, κατασκευές γεφυριών, εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γήπεδο Ανδρούσας, οδοφωτισμούς και αξιοποίηση γεωτρήσεων ή νέες γεωτρήσεις.