Γιώργος Αθανασόπουλος: Προεκλογικές περιοδείες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Τρικόρφου επισκέφτηκαν χθες (Τετάρτη 8-5-19) ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του.

Η περιοδεία έγινε σε Κλήμα, Τρίκορφο, Δραΐνα, Κορομηλιά, Παλαιόκαστρο και Κυνηγού όπου οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους επισήμαναν ελλείψεις σε βασικά έργα υποδομής όπως η οδική διασύνδεση μεταξύ των κοινοτήτων και των οικισμών και ζήτησαν να σταθεί δίπλα τους με ενδιαφέρον καθώς νιώθουν ξεχασμένοι από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.
Ο κ. Αθανασόπουλος είπε ότι στον προγραμματισμό του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» προβλέπονται ασφαλτοστρώσεις δρόμων που οδηγούν στον οικισμό Κλήματος, καθώς και μελέτη διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει τις κοινότητες Κυνηγού και Κουτίφαρη. Τόνισε ακόμα ότι θα φροντίσει για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος των ορεινών περιοχών του Τρικόρφου με το σχεδιαζόμενο
εγγειοβελτιωτικό έργο.

Περιοδεία Παρασκευής
Την Παρασκευή 10-5-19 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα περιοδεύσει στις τοπικές κοινότητες: Διόδια στις 6.30 μ.μ., Στέρνα στις  7.30 μ.μ. και Μάνεση στις 8.30 μ.μ.