Γ. Αθανασόπουλος: Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στην Δ.Ε. Ιθώμης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα ενώσουν δυνάμεις και θα στηρίξουν τη «Δύναμη Δημιουργίας», εξέφρασε  από τη Βαλύρα όπου μίλησε την Τετάρτη το βράδυ, ο Γιώργος Αθανασόπουλος. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και το θερμό τους χειροκρότημα, κατέδειξε για μία ακόμα φορά την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο το πρόγραμμα της «Δύναμης Δημιουργίας».

Ενώ η απερχόμενη Δημοτική Αρχή κάνει προεκλογικές παρεμβάσεις στο παρά πέντε με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών, η «Δύναμη Δημιουργίας», ο κ. Αθανασόπουλος προβληματίζεται με την κραυγή αγωνίας του Αρχαιολόγου Πέτρου Θέμελη για την ανάπτυξη της Αρχαίας Μεσσήνης, όπως διατύπωσε σε πρόσφατη επιστολή του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μιλώντας στην πλατεία της Βαλύρας πρόσθεσε ότι οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που έχει καταγράψει η παράταξή του για τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης, περιλαμβάνουν και αναγκαία έργα στην Αρχαία Μεσσήνη. Μεταξύ αυτών είναι η αντιπλημμυρική προστασία της και η οριοθέτηση του οικισμού καθώς και η μελέτη διευθέτησης ομβρίων. Επιπλέον αναγκαία θεωρείται για την προστασία της και η παράκαμψη της Αρκαδικής Πύλης. Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Βαλύρα και η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου είναι μεταξύ των έργων που έχουν προγραμματιστεί. Επίσης η αλλαγή δικτύου ύδρευσης σε Τοπική Κοινότητα της περιοχής καθώς και οι αναπλάσεις σε καθορισμένα σημεία, θα προωθηθούν άμεσα μετά την εκλογή της «Δύναμης Δημιουργίας» σε νέα δημοτική αρχή.

Παρασκευή ομιλία στο Πεταλίδι

Με ομιλία στο Πεταλίδι ολοκληρώνει αύριο Παρασκευή 24-5-19 τις προεκλογικές ομιλίες του στις Δ.Ε. της Μεσσήνης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία του θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ.