Δέδες: Ο κ Τατούλης υπόσχεται, εξαγγέλλει, τάζει προεκλογικά ό,τι δεν έκανε τα τελευταία 9 χρόνια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, κατηγορεί τον Πέτρο Τατούλη, υπόσχεται, εξαγγέλλει, τάζει προεκλογικά ό,τι δεν έκανε τα τελευταία 9 χρόνια.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ

Την τελευταία περίοδο γινόμαστε μάρτυρες μιας πρακτικής από τον απερχόμενο περιφερειάρχη, που προκαλεί θυμηδία.

Ο κ. Τατούλης εγκατέλειψε το καβούκι του, έφυγε από το θρόνο του στην Τρίπολη και περιοδεύοντας χωριά και πόλεις της Πελοποννήσου, υπόσχεται, εξαγγέλλει, τάζει προεκλογικά ό,τι δεν έκανε τα τελευταία 9 χρόνια.

Ό,τι έχει δεσμευτεί το 2010 και το 2014 και δεν πραγματοποίησε, προσπαθεί να το εξαγγείλει, να το τάξει, να το ανακοινώσει τώρα.

Μοιράζονται αφειδώς υποσχέσεις, προγραμματικές συμβάσεις για δήθεν έργα, με δήθεν χρηματοδοτήσεις που δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό της περιφέρειας, δεν υπάρχουν αντίστοιχα κονδύλια στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, δεν υπάρχουν μελέτες και δεν μπορούν να υπάρξουν φυσικά ούτε έργα, δράσεις, ούτε παρεμβάσεις.

Η πρακτική αυτή γνωστή από πολύ παλιά, παλαιοκομματική και μικροπολιτική, δεν αντέχει στην κρίση, ούτε στη γνώση, ούτε στη μνήμη των πολιτών της Πελοποννήσου. Πρόκειται απλώς για τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες της διατήρησης ενός κλειστού συστήματος εξουσίας που προσπαθεί να μείνει γαντζωμένο στις θέσεις που κατέχει και κατείχε στην ηγεσία της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για κούφιες υποσχέσεις. Πρόκειται για ακάλυπτες επιταγές, είναι ένα συμβόλαιο πολιτικής εξαπάτησης για να καλυφθεί ένα μεγάλο κενό, της μη υλοποίησης των συμβολαίων του 2010 και του 2014 που προεκλογικά κυκλοφόρησαν με τη μορφή προγράμματος από την παράταξη του κ. Τατούλη.

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο αποδοκιμάζουν με τη στάση τους αυτές τις πρακτικές και ανοίγουν Νέους Δρόμους για την Περιφέρεια. Η Δημοκρατική Προοδευτική πλειοψηφία των πολιτών της Περιφέρειάς μας έχει πάρει την οριστική της απόφαση.

Την μεγάλη αλλαγή στην Πελοπόννησο, για τη ριζική ανατροπή ενός καθεστώτος που οδηγεί στη συντήρηση και στην οπισθοδρόμηση.»