Δήμος Μεσσήνης: Στη γέφυρα του Παμίσου ο Αγιασμός των υδάτων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Φωτο αρχείου

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, ημέρα των Θεοφανείων, ο Αγιασμός των Υδάτων στην Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί από την γέφυρα του ποταμού Παμίσου στις 11 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της τελετής καθαγιασμού των Υδάτων, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία επιβάλλουν υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής προστασίας καθώς και τήρηση των αποστάσεων.

Η πομπή, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, θα φθάσει στον ποταμό Πάμισο από την οδό Δημάρχου Σταύρου Τσούση σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

“Την 6η Ιανουαρίου 2022 ημέρα των Θεοφανείων, θα γίνει ο Αγιασμός των Υδάτων από την γέφυρα του ποταμού Παμίσου στη Μεσσήνη.

Για τον σκοπό αυτό προσκαλούνται οι Αρχές της πόλης, οι Οργανώσεις και τα Σωματεία καθώς και οι κάτοικοι, αμέσως μετά τη θεία λειτουργία, και ώρα 11:00 το πρωί της 6ης Ιανουαρίου 2022, να συγκεντρωθούν στον χώρο της συμβολής των οδών Δημάρχου Στ. Τσούση & Καρατζά.

Η πομπή, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, θα φθάσει στη γέφυρα του Παμίσου από την οδό Δημάρχου Σταύρου Τσούση.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης παρακαλείται να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την τήρηση της τάξης και τη διευθέτηση της κυκλοφορίας τόσο κατά την μετάβαση και την τελετή, όσο και κατά την επιστροφή της πομπής.

Καθ όλη τη διάρκεια είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας και η τήρηση των αποστάσεων, σύμφωνα με το ΦΕΚ 5973/Β/2021.

Τελετάρχης ορίζεται ο κος Νικόλαος Ρούτσης, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης.”