Δίψασε… η Κυπαρισσία λόγω βλάβης στον αγωγό ύδρευσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Κοράκιασε” άλλη μια φορά η περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς μέρες τώρα… σέρνεται διαρροή νερού η οποία κατέληξε σε βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στην πόλη μεσούσης της τουριστικής περιόδου.

Προ ημερών είχαμε αναφέρει σε σχόλιο για το πρόβλημα διαρροής υδάτων που υπήρχε στην περιοχή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, στην συμβολή των οδών Κοκκέβη και Νοσοκομείου στο σημείο μάλιστα που τοποθετήθηκε μαζί με την κόκκινη κορδέλα και μια… καρέκλα για να μας θυμίζει άραγε τι;
Τελικά την Τρίτη η βλάβη στον αγωγό επιχειρήθηκε να αποκατασταθεί από συνεργεία όπως και την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα μέχρι το μεσημέρι να μην υπήρχε σταγόνα νερού στην πόλη. Πάντως το συνεργείο με προσωπικό και βαρέα μηχανήματα εκσκαφής, ήταν όλη την ημέρα σχεδόν στο σημείο για να επιλυθεί το πρόβλημα. Βέβαια ακόμα είμαστε στον Ιούνιο, οπότε το ερώτημα που απομένει είναι να δούμε αν αξιοποιηθούν κάποια στιγμή χρηματοδοτικά εργαλεία από το υπουργείο Εσωτερικών, που ήδη τρέχουν. Ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στις 7 Ιουλίου θα συνεχίσει έστω αυτή την προοπτική, οπότε ίδωμεν.
ΓΙΑΝ. ΜΠ.