Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Αντιδημάρχου Βασίλη Σακκά στο δήμο Οιχαλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Οιχαλίας και ψηφίστηκαν τα παρακάτω.

  • Η πρόταση για την δημιουργία αθλητικών έργων όπως: Επισκευή της κερκίδας στο Δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά με παράλληλη δημιουργία χώρου γυμναστηρίου κάτω από την κερκίδα.
  • Στο Δημοτικό χώρο πλησίον του Σταδίου, δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 64Χ100 με συνθετικό χλοοτάπητα με παράλληλη μεταφορά της εξέδρας  300 θέσεων που υπάρχει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο. Επίσης κατασκευή κουλουάρ 4 θέσεων στο γήπεδο Δωρίου. (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)

Υπενθυμίζεται ότι έχει υποβληθεί μελέτη για κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο Διαβολιτσίου για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

  • Το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα της ένταξης του έργου «Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού ποσού  2.076.612,90 ευρώ  από Άγιο Φλώρο έως δεξαμενή Τ.Κ Μελιγαλά &αγωγών  ύδρευσης στις Τ.Κ Διαβολιτσίου ,Μίλα & Σκάλας Δήμου Οιχαλίας» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.

Ο Δήμαρχος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Σακκά από την θέση του Αντιδημάρχου καθώς όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον κ.Σακκά εξέλιπαν οι λόγοι παραιτησής του που ήταν η καταψήφιση του προϋπολογισμού 2019, καθότι ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Σακκάς αποδέχθηκε & επιστρέφει στα καθήκοντα του Αντιδημάρχου με τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.