Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αθηνών, Καρέλια – κόμβο Ζαφείρη, από 27 – 30 Μαρτίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, στο πλαίσιο εργολαβίας προϋπολογισμού 930.000 ευρώ με το ΦΠΑ, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αθηνών από το ύψος του εργοστασίου Καρέλια μέχρι τον κόμβο Ζαφείρη (συμβολή με την παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης). Η διακοπή της κυκλοφορίας επί τμήματος 700 μέτρων θα ισχύσει από αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 μέχρι τις 30 του μήνα.

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται περιμετρικά, μέσω της Νέας Εισόδου και της Σταύρου Κωστοπούλου (ενώνει τη Νέα Είσοδο με την Αθηνών), ενώ μόνο για τους κατοίκους της περιοχής όπου θα γίνει ασφαλτόστρωση, θα υπάρχει πρόβλεψη ώστε να εξυπηρετείται η πρόσβαση στις οικίες τους μέσω της Αθηνών.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Καλαμάτας» θα γίνουν εργασίες βελτίωσης της βατότητας κεντρικών αλλά και δευτερευόντων δρόμων της πόλεως Καλαμάτας, τμήματος της οδού Αθηνών στα όρια Ασπροχώματος και της παλιάς εθνικής οδού από Σπερχογεία έως Ασπρόχωμα, καθώς και κατασκευές νέων δρόμων.

Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, παρεμβάσεις βελτίωσης και σε άλλους δρόμους, που εμφανίζουν προβλήματα και χρήζουν αποκαταστάσεως.

Πηγή: Δήμος Καλαμάτας