Δωρεάν μεταφορά και είσοδο στις μεγάλες εκθέσεις της Αθήνας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια νέα σημαντική πρωτοβουλία, αποτελεί η συνεργασία του Επιμελητηρίου με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας με τη δωρεάν μεταφορά των Αρκάδων επαγγελματιών σε σημαντικές εμπορικές εκθέσεις στην Αθήνα.
Η πρώτη έκθεση που θα επισκεφθούν τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι η HORECA* τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Επιστροφή την ίδια μέρα στις 4 το μεσημέρι από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης Metropolitan Expo.
Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς είναι απαραίτητη η εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής και να είστε ταμειακώς ενήμεροι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.
Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου (μέσω sms ή email) το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα σας ενημερώσει με τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε με το συγκεκριμένο δρομολόγιο (ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία) και να μπείτε δωρεάν στην έκθεση.
Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεταξύ 40-50.

Προϋποθέσεις Εισόδου
Προκειμένου να εκλείψουν τα προβλήματα που δημιουργεί σε εκθέτες και επισκέπτες η παρουσία μεγάλου αριθμού μεμονωμένων επισκεπτών & επαγγελματιών θα τηρηθεί στη σειρά προϋποθέσεων εισόδου στην έκθεση, πιο συγκεκριμένα:

Για την ελεύθερη και άμεση πρόσβασή σας στην έκθεση απαιτείται στη δήλωση συμμετοχής να δηλώσετε όλα τα στοιχεία σας.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής, on line. (Σημαντικά, Top News) ή επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καθημερινά από τις 8 έως τις 2 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2710
227141-2.

*H HORECA είναι διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης η οποία πραγματοποιείται Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου έως και Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.