Εκλογές συλλόγου προέδρων κοινοτήτων νομού Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίου τύπου:

“Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του  Συλλόγου μας ολοκληρώνεται με τη λήξη της αυτοδιοικητικής μας θητείας. Το απερχόμενο  ΔΣ του Συλλόγου Προέδρων και Παρέδρων των Κοινοτήτων του Νομού Μεσσηνίας  προσκαλεί τους Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων και τους Προέδρους των  Κοινοτήτων της ΠΕ Μεσσηνίας που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές  για έκτακτη Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Η Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και  ώρες 10.00 π.μ – 12.00 π.μ. στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας ,στην Αίθουσα «Χρήστος  Μαλαπάνης».

Είναι αυτονόητη και απαραίτητη η παρουσία όλων. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο είναι κοινές και όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε πιο αποτελεσματικά για το συμφέρον και την προκοπή των Κοινοτήτων μας.”