Εκπτωτική βραδιά με αγορές και ποιότητα από τον εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας που δεν το βάζει κάτω…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα πρωτοβουλία εξωστρέφειας του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας. Πρόκειται για την εκπτωτική βραδιά η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για την περιοχή, που έλαβε χώρα την Παρασκευή το βράδυ στην τριφυλιακή πρωτεύουσα, με τους καταναλωτές σε μεγάλο ποσοστό να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.
Βόλτα για αγορές, διασκέδαση, αναζήτηση προσφορών, αλλά κυρίως μια περιήγηση στην αγορά που αυτές τις ημέρες γέμισε από κόσμο λόγω των επισκεπτών, ήταν μερικά από τα σημεία αναφοράς της βραδιάς με τους εμπόρους να κάνουν πραγματικές εκπτώσεις σε είδη εποχή που ξεπερνούσαν ακόμα και το 50%.
Φως και ιδέες πλημμύρισαν τα καταστήματα της πόλης, όπως το στολίδι της περιοχής της οικογένειας που δημιούργησε το κατάστημα απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό.
Ικανοποίηση από τους εμπόρους
Η Ελένη Κωσταντακοπούλου μίλησε στο φακό λέγοντας ότι “φέτος συμμετέχουμε ενεργά στην εκπτωτική βραδιά για να τονωθεί η τοπική οικονομία της πόλης και να αποδείξουμε στον καταναλωτή ότι η περιοχή προσφέρει τα πάντα” για να τονίσει ότι “το κατάστημα αυτό λειτουργεί περίπου 35 χρόνια με είδη δώρων, αναμνηστικά, περίτεχνα κατασκευάσματα για κάθε χώρο που σίγουρα δεν βρίσκεις εύκολα στην επαρχία, ο κόσμος ενημερώνεται και ρωτά για τα είδη που εκτίθενται, ενώ σε ότι αφορά τις συμβουλές στο κοινό το μόνο που αξίζει να πούμε είναι να έρθει ο κόσμος κάνοντας μια βόλτα να δει αυτό που του αρέσει”.
Ίδια εικόνα στο κατάστημα του κ. Παναγιώτη Σουρέτη με είδη σπιτιού και το κοινό όπως μας είπε ο ίδιος να ρωτάει και να επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του, με τιμές που είναι προσιτές καθώς οι έμποροι είναι κι αυτοί με την σειρά τους καταναλωτές.
Η πόλη προσφέρει τα πάντα – Περισσότερες από 100 δράσεις του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Δημήτρης Τερζής ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καθώς “το καλοκαίρι συνεχίζεται μέχρι τον Σεπτέμβριο καθώς η περιοχή προσφέρεται για διακοπές με ήλιο, θάλασσα, ευκολίες ιδίως για όσους έρχονται από την Αθήνα με αστικό ιστό, βουνό, αμμώδεις παραλίες, αποτελώντας ευκαιρία για περιήγηση και περπάτημα” για να συμπληρώσει ότι “η εκπτωτική βραδιά εμπλουτίζεται μαζί με τη Λευκή νύχτα με μεγάλες προσφορές κι εκπτώσεις, μας δίνουν δύναμη οι καταναλωτές να συνεχίσουμε απέναντι σε ένα δύσκολο χειμώνα που έρχεται” για να καταλήξει ότι “εμείς δεν θα το βάλουμε κάτω να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά θα προσπαθήσουμε να υπερκεράσουμε τις δυσκολίες σε όλη τη περιοχή και την Τριφυλία και Μεσσηνία καθώς από πέρσι έχουμε υλοποιήσει περίπου 100 δράσεις και δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε”.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ