“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”: Να μας μεταβιβάσετε τη δύναμή σας με τη ψήφο σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κοινή συνέντευξη τύπου υποψηφίων βουλευτών του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δόθηκε εχθές το απόγευμα.

Στην συνέντευξη αναπτύχθηκαν οι θέσεις και οι προγραμματικές δηλώσεις του πολιτικού φορέα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν τα εξής: “η Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι κόμμα, είναι η ένωση όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα από κόμμα, δόγμα και χρώμα. Πολίτες που αποφασίσαμε να πάρουμε το μέλλον της πατρίδας μας στα χέρια μας. Είναι η μοναδική εκπροσώπηση του έθνους με  βάση τον Ο.Η.Ε. Είναι ο μηχανισμός με τον οποίο θα επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα και  θα θέσουμε την Ελλάδα στη θέση που πραγματικά της αρμόζει να βρίσκεται”. Σε άλλο σημείο έγινε αναφορά για την δέσμευση παραίτησης των υποψηφίων βουλευτών από οποιαδήποτε ασυλία.  “Ο πολιτικός φορέας “Ελλήνων Συνέλευσις” είναι ο μοναδικός με κλειδωμένο και πιστοποιημένο πλούτο.Τεράστια κληρονομικά κεφάλαια άμεσα εκταμιεύσιμα από την επόμενη κιόλας μέρα που θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας μας. Έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο τη διαγραφή του δημόσιου και του  ιδιωτικού χρέους αλλά ανάπτυξη και ευημερία και για τις τωρινές αλλά και τις επερχόμενες γενιές.”

Στην συνέχεια και πριν προχωρήσει στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο Χρήστος Γεωργόπουλος τόνισε τα εξής:”Δεν ζητάμε κανένα κομμάτι από τα κόμματα που μας υποβάθμισαν και μας διέλυσαν τόσα χρόνια. Έχουμε όλα τα οικονομικά εργαλεία, έχουμε όλες τις προγραμματικές μας δηλώσεις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο, το μόνο που περιμένουμε είναι η δική σας δύναμη, να μας μεταβιβάσετε τη δύναμή σας με τη ψήφο σας.”

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Σπήλιου
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Βασιλείου
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου
ΣΑΜΨΩΝΑ ΑΘΗΝΑ του Σπυρίδωνος
ΣΩΦΡΟΝΑ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου

Τελειώνοντας ζήτησαν την ψήφο των πολιτών για να κάνουν πράξη ότι δε θέλησαν να κάνουν όλοι οι πολιτικοί, όλων των κομμάτων τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα.