Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Μόνος μας στόχος το καλό και η εξέλιξη της πόλης μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζουμε το έργο μας ακομμάτιστα και αχρωμάτιστα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας “Η Πρόοδος”:

“Παρακολουθούμε με απορία τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τις ανακοινώσεις των πολιτικών τοπικών οργανώσεων της περιοχής μας και πραγματικά δηλώνουμε σοκαρισμένοι! Ουδέποτε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με οποιονδήποτε τρόπο στήριξε κομματικό μηχανισμό, πολιτικό πρόσωπο ή υποψήφιο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η δουλειά μας και προσπαθούμε να την κάνουμε πάντα με αγάπη και σύνεση και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ θα συνεχίσουμε το έργο μας. Μόνος μας στόχος το καλό και η εξέλιξη της πόλης μας και για αυτό μιλούν τα πεπραγμένα! Αν προεκλογικά, κάποιοι ψυχανεμίζονται ανυπόστατα σενάρια, για να στηρίξουν την πολιτική τους, εμείς δεν θα εμπλακούμε στο παιχνίδι τους. Αφού όμως οι «πράσινοι» μας λένε «μπλε»,οι «κόκκινοι» μας χαρακτηρίζουν «κίτρινους» και οι «πορτοκαλί» «ροζ» μάλλον κάνουμε καλά τη δουλειά μας! Και να ξεκαθαρίσουμε και για όσους δεν γνωρίζουν, πως οφείλουμε θεσμικά, να συναντιόμαστε με όσους μας το ζητούν (και το κάνουμε συχνά), να συζητάμε, να επικοινωνούμε και να ακούμε τα προβλήματα και τις απαιτήσεις όλων, μελών μας και μη, ώστε να δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επιτύχουμε τους στόχους μας! Οφείλουμε επίσης να συνεργαζόμαστε με όλους, να στεκόμαστε δίπλα σε όλους, όταν και όπου χρειαστεί και αντίστοιχα απέναντι όταν και όπου χρειάζεται! Θα σας παρακαλούσαμε να μας αφήσετε έξω από μικροπολιτικές, παιχνίδια και πολιτικές σκοπιμότητες! Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς που δεχτήκαμε πρόσφατα, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και στα κόμματα τους με μια επισήμανση… Αν με τη συχνότητα που βγαίνουν οι ανακοινώσεις προεκλογικά έβγαιναν ανακοινώσεις και για τα καίρια ζητήματα της πόλης (όπως θα έπρεπε), στην καθημερινότητα μας, ίσως η περιοχή μας να μην είχε τόσα σοβαρά προβλήματα!

Ασχοληθείτε με την ουσία, την επιβίωση του τόπου μας και την εξέλιξη του (γιατί αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος των κομμάτων) και εμείς είμαστε ΕΔΩ, όπως συνηθίζουμε άλλωστε, για όλους, με όλους, για το καλό όλων μας!”

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας