Ενεργός δηλώνει ο Κώστας Κόλλιας χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή δηλώνει ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με νεώτερη δήλωσή του η οποία εστάλη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για την διεκδίκηση αυτόνομα ή εντός σχήματος της υποψηφιότητάς τους για τον Δήμο.

Τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αλλά αίσθηση προκαλεί η αναφορά του κ.Κόλλια -που άμεσα επιβεβαιώνει το έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας- για την ανακοίνωση πλήρη ή έστω σε μεγάλο βαθμό συνδυασμών με ονόματα.

Πιο αναλυτικά ο κ. Κόλλιας τονίζει ότι”

«Αισίως» μέχρι σήμερα έχουν δημόσια και επίσημα δηλώσει υποψηφιότητα για τον πολύπαθο Δήμο Τριφυλίας πέντε συμπολίτες μας, ενώ εκκολάπτονται δύο ή και τρεις ή και περισσότερες ακόμη υποψηφιότητες. Οι συμπολίτες μας αναρωτιούνται γιατί μέχρι τώρα οι δηλωμένοι ως υποψήφιοι δεν έχουν γνωστοποιήσει έστω κι έναν πρώτο κατάλογο των συνεργατών τους – υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όπως συμβαίνει με τους υποψηφίους Δημάρχους στους άλλους Δήμους; Εκδήλωση Βοναπαρτισμού, αδυναμία ή καιροσκοπισμός; Πάντως, η λαική θυμοσοφία «Δείξε μου τους φίλους σου για να δω ποιος είσαι» εξακολουθεί να ισχύει, και όχι μόνο για τους δηλωμένους αλλά και για τους εκκολαπτόμενους υποψηφίους” καυτηριάζει σχετικά.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ

Τέλος σε ότι αφορά την κάθοδό του στον εκλογικό στίβο εκτιμά ότι “Καθόσον με αφορά: Τιμώ κι εγώ την τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με εκλέξουν πρώτο Δήμαρχο Τριφυλίας, εισπράττω με ευγνωμοσύνη την αγάπη τους και τους ευχαριστώ για τον καλό τους λόγο, τη θετική εκτίμησή τους στις δημοσκοπήσεις που γίνονται (και μάλιστα χωρίς να έχω δηλώσει υποψηφιότητα) αλλά και την παρότρυνσή τους να μπω και πάλι μπροστά!

Τη λογαριάζω τη γνώμη τους και πολύ σύντομα, σε συνέντευξη Τύπου, θα δημοσιοποιήσω τις προθέσεις μου αλλά και τις εν γένει απόψεις μου για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας” καταλήγει η δήλωση του κ. Κόλλια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ