Εντυπωσιακό ντουέτο Πρωτοψάλτη με έναν ιερέα στο Άργος (Video, Pics)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Aπρόσμενο φινάλε είχε η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, το βράδυ του Σαββάτου, με μια ανθρώπινη και ευχάριστη σκηνή, όταν η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέβηκε στις κερκίδες, πλησίασε έναν παπά, του έδωσε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά μαζί του.

Το ντουέτο καταχειροκροτούμενο από χιλιάδες κόσμου, που βρισκόταν στη συναυλία, άρχισε να τραγουδά «Δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές, των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο…».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατά τη διάρκεια του τραγουδιού μάλιστα αγκαλιάζει τον παπά, ο οποίος σηκώνοντας τα χέρια συνέχιζε το τραγούδι. Εκείνος ανοίγει ξανά τα χέρια του και η τραγουδίστρια χαμογελώντας ακούγεται να λέει:

«Θα μας συγχωρέσει ο Θεός. Θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος πάλι».

Πρόκειται για τον παπά – Κώστα Ξανθόπουλο, εφημέριο στο χωριό Πυργιώτικα του Ναυπλίου, ο οποίος είχε πάει να ακούσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια.
Εντυπωσιακό ντουέτο Πρωτοψάλτη με έναν ιερέα στο Άργος (Video, Pics)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αντλώντας από τη διάθεση του κόσμου, λίγο πριν το τέλος της συναυλίας της ανέβηκε στις κερκίδες και άρχισε να περπατά τραγουδώντας ανάμεσα στο κοινό.

Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Άργος

Με αστείρευτο χιούμορ μάλιστα, όταν άρχισε να επιστρέφει στη σκηνή από τα φθαρμένα σκαλοπάτια του Αρχαίου Θεάτρου ακούγεται να λέει παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι: «Κάθε φορά που με πληγώνεις, να κατέβω τα σκαλοπάτια ζωντανή…»

Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Άργος

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε αρκετά encore μέχρι να αποχωρήσει οριστικά από τη σκηνή, υπό τους ήχους των χειροκροτημάτων των θαυμαστών της.

Πηγή