Εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στη Μεσσηνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δεκαπέντε (15) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (11.4.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 44χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 12.3.2019 έως και προχθές (11.4.2019), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας , διέπραξε συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, από τα οποία αφαίρεσε εργαλεία και προσωπικά αντικείμενα- έγγραφα, καθώς και δώδεκα (12) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.