Επίσκεψη με φουλ ατζέντα Αλέξη Χαρίτση στην Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε στην περιοχή της Κυπαρισσίας ο τέως υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, συνοδευόμενους ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κυβερνητικής παράταξης από τους υποψήφιους βουλευτές.
Ευδιάθετος καθώς γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής, επισκέφθηκε το Κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας και στην συνέχεια την αγορά στην ζώνη εφαρμογής της μεγάλης επένδυσης για τα Ανοιχτά κέντρα Εμπορίου μετά την οριστική απόφαση ένταξης του έργου, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει άλλη όψη στην περιοχή. Τον κ. Χαρίτση για το θέμα αυτό υποδέχτηκαν εκπρόσωποι του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας όπως ο κ. Δημήτρης Τερζής και Άρης Παναγιωτόπουλος, μαζί με φορείς της περιοχής, ενώ έκανε μια βόλτα στην αγορά συνομιλώντας με επαγγελματίες αλλά κυρίως με κοινό ενώ αργότερα κάθισε για ένα καφέ στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Εκεί πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την επαφή με τους πολίτες, ενώ αργότερα είχε συνομιλία και με τον νέο Δήμαρχο Τριφυλίας κ.Γιώργο Λεβεντάκη όπου έγινε ενημέρωση τόσο για τα θέματα των λιμενικών υποδομών, του ανοιχτού εμπορίου κι άλλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή. 
Τον κ. Χαρίτση επισκέφθηκε κι εκπρόσωπος σωματείων της περιοχής, εκφράζοντας το πάγιο αίτημα των Τριφύλιων για την οριστική έναρξη του έργου Καλονερό -Τσακώνα το οποίο θα αποτελέσει το αναπτυξιακό κίνητρο για την ανάπτυξη της νοτιοδυτικής Μεσσηνίας.
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ