Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου στην Δ.Ε. Ιθώμης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης, επισκέφθηκε χθες το απόγευμα (Πέμπτη 11 Απριλίου), ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Αθανασακόπουλο Δημήτρη, Δαβίλλα Γιώργο και Ηλιόπουλο Αναστάσιο.

Επισκέψεις έγιναν σε Ρευματιά, Κεφαλινού, Ζερμπίσια, Πετράλωνα, Αρχαία Μεσσήνη και Αρσινόη. Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη συνέχεια τους ανέπτυξε τις προτεραιότητες της παράταξής του, σχετικά με την ασφάλεια, την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και την κοινωνική φροντίδα.

Ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα φροντίσει για την βελτίωση του οδικού δικτύου που οδηγεί στην Αρχαία Μεσσήνη καθώς παρατηρείται έντονος κυκλοφοριακός φόρτος λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας στον Αρχαιολογικό χώρο. Επίσης, έκανε λόγο για συνέργειες που θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα στην περιοχή, σε συνδυασμό με την αύξηση του πολιτιστικού τουρισμού και την ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τουρισμού.