Επανεκκίνηση για το Δήμο Μεσσήνης:«Ένα κίνημα πολιτών και μια φωνή για τις γειτονιές της Μεσσήνης και των χωριών στο δημοτικό συμβούλιο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο απέκτησε ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μεσσήνης», μια θέση που αποκτήθηκε με έντιμο αγώνα και τη συνεργασία ενεργών πολιτών της επικράτειας  και πενιχρά οικονομικά μέσα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Λάσκαρης δηλώνει τα παρακάτω:

«Ήταν ένας έντιμος αγώνας και νικητής βγήκε η συνεργασία η διαφάνεια και η προσήλωση σε μια ήρεμη και σοβαρή παρουσίαση. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους φίλους και όσους  συμπαραστάθηκαν  και φυσικά τους συμπολίτες που μας τίμησαν και εκείνα τα μέσα ενημέρωσης που επέτρεψαν να ακουσθεί η φωνή μας. Νίκησε η ανεξαρτησία και η εντιμότητα αφού δεν «εκβιάσαμε» και δεν υφαρπάξαμε τη ψήφο των συμπολιτών μας  σε μια μικρής διάρκειας προεκλογικών εξορμήσεων (σχεδόν δεκαπέντε ημερών) και πλέον θα υπάρχει μια φωνή για όλους γιατί ο αγώνας συνεχίζεται και τα προβλήματα επιζητούν λύσεις. Θα αγκαλιάσουμε τις γειτονιές τα χωριά και σύντομα θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος παρουσίας μας. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα που βάζει τα θεμέλια της ανεξάρτητης παρουσίας στα αυτοδιοικητικά του δήμου μας.»