Επικίνδυνος ο δρόμος Κυπαρισσία – Φιλιατρών με λακούβες και πλημμύρες….ξανά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η προχειρότητα στο εθνικό και δημοτικό οδικό δίκτυο σε περιοχές της Τριφυλίας άρχισε να αποτυπώνεται μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις άλλη μια φορά καθώς οι επικίνδυνες λακούβες αποτελούν πραγματικές παγίδες για τους οδηγούς!

Αυτή την φορά αναγνώστης μας οικογενειάρχης παρά λίγο να εκτραπεί με το όχημά του καθώς στο παρά πέντε απέφυγε μια βομβαρδισμένη λακκούβα που βρίσκεται στην Εθνική οδό Φιλιατρών – Κυπαρισσίας.

Τόσο στην περιοχή της στροφής προς την ταβέρνα του Στεφανή αλλά και ελάχιστα μέτρα από την διασταύρωση της Τερψιθέας προς Σπηλιά οι διερχόμενοι οδηγοί εξασκούν όλη τους την ικανότητα για να αποφύγουν δύο μεγάλες λακκούβες που έκαναν την εμφάνισή τους. Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κώνοι δεμένοι με δυο πλαστικές “μπάρες” ως ελάχιστο μέτρο προστασίας για τους διερχόμενους οδηγούς χωρίς όμως τίποτα περισσότερο.

Ο δρόμος Κυπαρισσίας-Φιλιατρών πάντως μπάζει νερά καθώς δεν έχει ολοκληρωμένα έργα απορροής υδάτων παρά μόνο κοντά στην περιοχή της ταβέρνας Στεφανή που έγιναν πριν από 4 χρόνια περίπου.

Το ερώτημα είναι όμως ότι υπάρχουν κι άλλα επικίνδυνα σημεία.

Τέλος πλημμυρικά φαινόμενα εμφανίζονται στην διασταύρωση του δρόμου με το Αγρίλι και το Χαλαζώνι με αρκετά χιλιοστά υδάτινων όγκων να καλύπτουν το οδόστρωμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ