Επτά νέες προσλήψεις στο νοσοκομείο Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 31/12/2018 στη Διαύγεια οι διορισμοί επτά (7) ατόμων λοιπού επικουρικού προσωπικού (6 Νοσηλευτικής και 1 Χειριστών Ιατρικών Συσκευών). Τις επόμενες ημέρες υπογράφονται μαζί τους οι 2ετείς συμβάσεις εργασίας.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με αυτά που είχε σχεδιάσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου για το 2018 ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος προσλήψεων σε νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Ειδικότερα τους τελευταίους μήνες έχουν διοριστεί 19 άτομα Νοσηλευτικό προσωπικό (10 ΔΕ και 9 ΤΕ) και 2 άτομα Χειριστών Ιατρικών Μηχανημάτων.

Τις επόμενες ημέρες η Διοίκηση του Νοσοκομείου υποβάλλει προς το Υπουργείο Υγείας νέο αίτημα έγκρισης για την πρόσληψη νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για άλλα 15 άτομα και υπολογίζεται μέχρι τέλη Φλεβάρη να έχουν ολοκληρωθεί και αυτές οι προσλήψεις.

Να σημειωθεί ότι φέτος θα είναι η 1η χρονιά που μετά την αποχώρηση των εργολαβικών συνεργείων σε καθαριότητα-εστίαση-φύλαξη προσλαμβάνεται και επικουρικό τεχνικό προσωπικό 10 ατόμων για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας με συνέπεια να αποχωρήσει και από αυτό τον τομέα η εργολαβική εταιρεία.

Με αφορμή τα παραπάνω ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Όπως έχουμε δηλώσει πριν λίγους μήνες ολοκληρώνεται σήμερα η πρόσληψη 20ατόμων νοσηλευτικού προσωπικού. Ο σχεδιασμός για το 2019 προβλέπει περίπου άλλες τόσες. Καλύπτουμε έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και μας δίνεται η δυνατότητα αυξημένης νοσηλευτικής παρουσίας και βελτίωση της παροχής των νοσηλευτικών υπηρεσιών»