Ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών, Βασίλης Παπαθεοδοσίου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, έπειτα από την έγκριση οικονομικής ενίσχυσης ύψους 250.000 ευρώ για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών στην πόλη των Φιλιατρών, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Με τις επίμονες και επίμοχθες προσπάθειες της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και με την καθοριστική συνέργεια του Μεσσήνιου υπουργού Αλ. Χαρίτση, εγκρίθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση 250.000€ αποκλειστικά για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών στην πόλη των Φιλιατρών, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας και ειδικά τις συνδέσεις εξακοσίων παροχών στο νέο δίκτυο ύδρευσης.

Προσωπικά εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τον κ. υπουργό, αλλά και τις ευχαριστίες όλων των κατοίκων της πόλης μας, διότι με το έργο αυτό θα λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα με τους σπασμένους αγωγούς που έχουν σαν συνέπεια να υπάρχουν λακκούβες στους δρόμους. Εκφράζω επίσης τις ευχαριστίες μου προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας για την καθοριστική συνεργασία της.

Η έγκριση οικονομικής ενίσχυσης

Εγκρίθηκε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση ποσού συνολικού ύψους 550.000,00 ευρώ, στους δήμους Αλοννήσου, νομού Μαγνησίας (ευρώ 300.000,00) και Τριφυλίας, νομού Μεσσηνίας (ευρώ 250.000,00), αποκλειστικά για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτό τον λόγο.