Η θεατρική παράσταση «Η ζωή μετά» του Αρκά την Τετάρτη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του ΑΡΚΑ, η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης» και «Χαμηλές Πτήσεις» μέσα από την χιουμοριστική παράσταση «Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ», θα παρουσιάσουν την Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, μία πλειάδα γνωστών ηθοποιών.

Η θεατρική παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Μεσσήνης, προσφέρεται δωρεάν στο κοινό – και πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς (που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία), ως σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ, θα ξεπηδήσουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς και θα ζωντανέψουν τους ήρωες για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στους θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση.

Επισήμανση:
-Προσέλευση μία ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης.
-Η είσοδος του κοινού στην ανωτέρω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ονομαστικά δελτία εισόδου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς ελεγχόμενους χώρους.
-Ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα και να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.
-Τέλος, ζητείται συμμόρφωση όλων, με τις υποδείξεις του προσωπικού εξυπηρέτησης κοινού.

Δελτία εισόδου (για την εκδήλωση) θα διατίθενται την προηγούμενη ημέρα της πραγματοποίησής της από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεσσήνης στο Δημαρχείο (πληροφορίες στα τηλ. 2722360116, 2722360148).