Η τελευταία μηνιαία σύσκεψη για το ΕΣΠΑ με τον Π. Νίκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύσκεψη για την πραγματοποίηση έργων με αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και άλλων πηγών χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, υπό την προεδρία του Δημάρχου Καλαμάτας και εκλεγέντος Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα και με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου και εκλεγέντος Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλοπούλου, άλλων αιρετών του Δήμου Καλαμάτας και υπηρεσιακών στελεχών.

 

Πρόκειται για μια σύσκεψη απολύτως αναγκαία και εποικοδομητική που γινόταν ανελλιπώς κάθε μήνα τα τελευταία 12 χρόνια, με σκοπό τη διάχυση της πληροφορίας μεταξύ των Υπηρεσιών του Δήμου, το συντονισμό και την επίλυση προβλημάτων, όσον αφορά σε έργα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και άλλες Κοινοτικές πηγές.

Ο Π. Νίκας έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για τρέχοντα ζητήματα, αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία και παρέδωσε αυτόν τον τομέα ευθύνης στο νέο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις συσκέψεις για το ΕΣΠΑ και άλλες πηγές χρηματοδότησης έργων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.