Καλαμάτα: Ανανεώνεται ο στόλος των απορριμματοφόρων του Δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην ανανέωση του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, προχωράει -σύμφωνα με τον σχεδιασμό του- ο Δήμος Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, ήδη εξασφαλίστηκαν τέσσερα (4) απορριμματοφόρα μέσα από τo Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο Δήμος, εκμεταλλευόμενος τον άξονα προτεραιότητας: «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος», έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την προμήθεια 4 απορριμματοφόρων, προϋπολογισμού 660.000 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Τονίζεται ότι ο Δήμος, σε συνέχεια και επαφών του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου στο Υπουργείο Εσωτερικών, αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα και στην προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών στους τομείς της Καθαριότητας, του Πρασίνου κ.λπ.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι ο Δήμος Καλαμάτας με συντονισμένα βήματα διαρκώς ανανεώνει τον στόλο των οχημάτων του. Κι αυτό γιατί εκτός της επιχειρησιακής ικανότητας που προσφέρουν τα νέα οχήματα, παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στο προσωπικό του Δήμου μας. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση και είναι θετικό για εμάς ότι οι άνθρωποι στο Υπουργείο Εσωτερικών και ο Υπουργός ανταποκρίνονται θετικά στις διαρκώς αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων που υπάρχουν».