Καλαμάτα: Καλοκαιρινή συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας άνοιξε τις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας με μία όμορφη βραδιά στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας. Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου και οι καθηγητές τους καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας στο χαιρετισμό του να υπογραμμίζει τον σημαντικό ρόλο των καλλιτεχνικών σχολών της «Φάρις».

Στη συναυλία που είχε ως τίτλο «Συναντήσεις στη γη της ελευθερίας», οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου παρουσίασαν ένα δείγμα των προσπαθειών και της μουσικής παιδείας που έλαβαν κατά το έτος που πέρασε και το οποίο σημαδεύτηκε από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Στάθη Γυφτάκη και τους γονείς που εμπιστεύονται τις σχολές της Φάρις, σημείωσε: «Ως Δήμος, ως Δημοτική Αρχή το έχουμε αποδείξει και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις καλλιτεχνικές μας σχολές, όπως το Δημοτικό Ωδείο. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις δομές που παράγουν πολιτισμό και οι οποίες είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένες με την Καλαμάτα και τους δημότες μας».