Καλαμάτα: Σεμινάρια χορού στο πλαίσιο του 3rd Kalamata Dance Cup 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η πόλη της Καλαμάτας το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Νοεμβρίου 2021 θα φιλοξενήσει το 3ο Διεθνές Κύπελλο Χορού «Kalamata Dance Cup 2021», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Η διεξαγωγή του Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας Dance Challenge σε συνεργασία με την PolisArt Κοιν.Σ.Επ. θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της «Τέντας» με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται.

Επίσης, στο πλαίσιο του 3rd Kalamata Dance Cup 2021 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Training Camp με τα ομαδικά σεμινάρια (workshops) σε διάφορα είδη χορού, το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου, σε αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας και της Λαϊκής Βιβλιοθήκης (Πινακοθήκη).

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου. Δεν αφορούν μόνο στους συμμετέχοντες του Kalamata Dance Cup 2021, αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχής όπου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ευρωπαϊκούς χορούς βαλς, βιενέζικο βαλς, foxtrot, καθώς και αργεντίνικο τάνγκο, Μιούζικαλ, σύγχρονο χορό, λάτιν και ελληνικό ζεϊμπέκικο. Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, οικογένειες, για όλα τα επίπεδα.

Σκοπός των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Kalamata Dance Challenge 2021 από τους προσκεκλημένους διεθνούς φήμης προπονητές – δασκάλους χορού είναι, αφενός, η γνωριμία και η πρώτη επαφή με το χορό στους νεοσύστατους και, αφετέρου, η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού περιεχομένου στους ήδη χορευτές.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, το πρόγραμμα και τα σεμινάρια στην ιστοσελίδα: www.kalamatadancecup.com