Καμπάνια «Γυμνάζομαι στο Σπίτι» του υφυπουργείου Αθλητισμού (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από το σχετικό βιντεομήνυμα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για εθελοντική Αιμοδοσία και κινητοποίηση της αθλητικής οικογένειας, ακολουθούν αντίστοιχα από τον ομότιμο Καθηγητής Χειρουργικής στο ΕΚΠΑ και πρόεδρο του ΕΣΚΑΝ, Παναγιώτη Σκανδαλάκη, όπως επίσης από τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας, με προτροπές να σπεύσουμε σε ένα κέντρο Αιμοδοσίας.

Συγχρόνως, στις διαδικτυακές δράσεις του «Ζήσε Αθλητικά», συνεχίζονται οι προβολές με ασκήσεις γυμναστικής για όλη την οικογένεια, η οποία χρειάζεται και να αθληθεί τώρα που «Μένουμε Σπίτι».

Μετά την Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, Ειρήνη Αϊνδιλή και τη διεθνή βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση, που έκαναν την αρχή παρουσιάζοντας σύντομες και προσιτές ασκήσεις γυμναστικής για όλους, ακολούθησε ανάλογο βίντεο από την διεθνή βολεϊμπολίστρια της Θέτιδας Βούλας, Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Η διαδικτυακή καμπάνια «Ζήσε Αθλητικά», εδώ και εβδομάδες, παρέχει συμβουλές «Προστατεύω την Υγεία μου, Ενισχύω το Ανοσοποιητικό μου» για ισορροπημένη διατροφή και μεταδίδει βιντεομηνύματα δεκάδων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μέσω τους καναλιού της στο youtube αλλά και των λογαριασμών της στα social media.