Κηφισιά: Μεγάλη φωτιά μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο, εστάλη μήνυμα 112 – Δείτε βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
protothema.gr
Ανησυχία για τοξικό νέφος λόγω του μαύρου καπνού – Το 112 καλεί τους κατοίκους να κλείσουν παράθυρα – Πρόκειται για εργοστάσιο με ανοξείδωτα προϊόντα στη θέση Πανόραμα – Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική λόγω μεγάλης έκρηξης που σημειώθηκε στις 15:30 σε εργοστάσιο με τηγάνια στην οδό Αιγιδών 9, στην περιοχή Πανόραμα της Κάτω Κηφισιάς. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στο εργοστάσιο. Ακόμη δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πάντως ενδεικτικό του μεγέθους της φωτιάς είναι το γεγονός ότι μέσα σε λίγα λεπτά αυξήθηκαν σημαντικά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα 112 ώστε οι κάτοικοι να έχουν κλειστές πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», επισημαίνεται στο μήνυμα.

Σε βίντεο φαίνονται πυκνοί μαύροι καπνοί πάνω από το σημείο της έκρηξης. Την ίδια στιγμή έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή.

Αυτήν τη στιγμή επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: http://protothema.gr