Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας λόγω άσκησης ετοιμότητας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και τον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (ανισόπεδος κόμβος Στέρνας) έως και 158,2 (ανισόπεδος κόμβος Τρίπολη Βόρεια).

Πιο συγκεκριμένα, από ώρα 21.00′ της 28/11 έως και τις 6.00′ της 29/11/2018 στο ανωτέρω τμήμα θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας και με ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας και Τρίπολης Βόρεια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και τα λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.