Κλιμάκια έργων από το Δήμο Τριφυλίας και παρεμβάσεις στα Φιλιατρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στοχευμένες δράσεις αναμένεται να υλοποιήσει τόσο με το έμψυχο υλικό όσο κι με τα μηχανήματα του δήμου η δημοτική αρχή στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ συγκροτώντας κλιμάκια έργων. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες διεξάγονται παρεμβάσεις σε κοινοτικά διαμερίσματα που δεν είχαν γίνει ποτέ παρουσία τόσο του δημάρχου κ. Λεβεντακη και του αντιδημάρχου κ. Ασημακόπουλου.
Πιο αναλυτικά όπως σημείωσε ο δήμαρχος Τριφυλιας κ. Λεβεντακης «Ξεκίνησε, μετά από χρόνια εγκατάλειψης, ο καθαρισμός του χάνδακα, στο δρόμο δυτικά τού Κέντρου Υγείας Φιλιατρών προς Πλάτη, έτσι ώστε να πάψουν πλέον, με την πρώτη νεροποντή, να πλημμυρίζουν και να πνίγονται τα Φιλιατρά, καθώς και η αντικατάσταση των τσιμεντοσωλήνων, ούτως ώστε να γίνεται πιο εύκολα η πρόσβαση στους αγροτικούς δρόμους, όπως επίσης και η αντικατάσταση στις σχάρες των φρεατίων, για τη σωστή απορροή των ομβρίων υδάτων.

Όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται με τα μηχανήματα και το εργατικό δυναμικό του Δήμου Τριφυλίας.
Την ερχόμενη δε εβδομάδα, θα ξεκινήσουν οι συνδέσεις στην αποχέτευση, επίσης με εργαλεία, μηχανήματα και εργατικό δυναμικό τού Δήμου και θα ακολουθήσουν ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους των Φιλιατρών» είπε καταλήγοντας.

ΓΙΑΝ.ΜΠ.