Κορυφαία αθλήτρια η Γιακουμοπούλου και κορυφαίος προπονητής ο Αλεξόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κορυφαία αθλήτρια η ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ Αννα και στους κορυφαίους προπονητές ο Αλεξόπουλος Παναγιώτης για το 2018 του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 τιμήθηκε στην ετήσια εκδήλωση των κορυφαίων αθλητών της ΕΤΑΝΕ για αυτή τη ξεχωριστή διάκριση που πέτυχε το 2018 με τα ελληνικά χρώματα, καθώς και για τις συνεχόμενες διακρίσεις της σε διεθνείς βαθμολογούμενους αγώνες. Επίσης τιμήθηκε και ο προπονητής της ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προπονητές σύμφωνα με την εξαιρετική πορεία που έκαναν το 2018.

Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις αθλήτριας και προπονητή αποτελούν σημαντικές διακρίσεις για το σύλλογο της Κυπαρισσίας αφού ένας μικρός επαρχιακός σύλλογος φαίνεται να πρωτοστατεί και να είναι μια μεγάλη υπολογίσιμη δύναμη σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι που μας κάνει πολύ υπερήφανους όχι μόνο στα όρια του νόμου Μεσσηνίας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ Αννα : είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αυτή η βράβευση, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τη σκληρή και επιμονή δουλειά ώστε να κυνηγήσω τους στόχους μου όπου το 2019 είναι η συγκέντρωση βαθμών ώστε να διεκδικήσω μια θέση στην Ολυμπιάδα του 2020. Πιστεύω ότι το 2018 έγινε μια καλή αρχή έβαλα γερές βάσεις για να θέσω πολύ υψηλότερους στόχους, πίστεψα στον εαυτό μου ότι μπορώ, εμπιστεύτηκα το προπονητή μου στο απόλυτο, μου έμαθε να στέκομαι απέναντι σε οποιαδήποτε αντίπαλο και διεκδικώ αυτό που πραγματικά θέλω και να πετυχαίνω έναν έναν τους στόχους μου.

Ευχαριστώ πραγματικά αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και στον προπονητή μου που μας στήριξαν σε κάθε δυσκολία καθώς επίσης την ΕΤΑΝΕ για αυτή την ιδιαίτερη τιμητική βράβευση και την Ελληνική ομοσπονδία που πάντα στέκεται δίπλα μας, δίνοντας μας ευκαιρίες και ελπίδες στα όνειρα τόσο τα δικά μου όσο και όλων αυτών των αθλητών που βρίσκονται απόψε σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Ευχή και δέσμευση μου είναι το 2019 να είναι υγιείς και του χρόνου σε αυτή εδώ την εκδήλωση να βρίσκομαι με ακόμα περισσότερες και υψηλότερες διακρίσεις.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : ιδιαίτερη τιμή για εμένα να διακρίνονται ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές για το 2018, γιατί αυτό που θαύμαζα μικρός σαν αθλητής και έβλεπα να βραβεύουν κορυφαίους προπονητές στο άθλημα που αγαπώ και υπηρετώ τώρα στη θέση αυτή βρίσκομαι εγώ και είμαι περήφανος πολύ για αυτό γιατί βλέπω ότι μέσα από την συστηματική και μεθοδευμένη δουλειά όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, κάτι που διδάχθηκα σαν μαθητής το βρίσκω μπροστά μου τώρα και σαν προπονητής.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου την ΕΤΑΝΕ για αυτήν την ιδιαίτερη τιμητική βράβευση και δεσμεύομαι να προσπαθώ με την δύναμη της ψυχής μου αλλά και τις γνώσεις μου, να βοηθάω τους αθλητές μου να εκπληρώνουν τους στόχους τους και τις επιθυμίες τους.