Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στην ιστορική πόλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κορυφώθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό.
Το πρωί τελέστηκε ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου. 

Μετά το Θείο Κήρυγμα, στις 10.30 το πρωί, ξεκίνησε από τον ιστορικό ναό Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος με κατάληξη στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως.

%25CE%259B%25CE%2599%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2599%25CE%2591

Την πομπή συνόδευσε με κάθε επισημότητα η Φιλαρμονική της Κυπαρισσίας, η οποία απόδωσε και τιμές!

Στον Άγιο Αθανάσιο αναπέφθηκαν δεήσεις από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις ενώ στον Μητροπολιτικό ναό όσο και στον Ναό Αγίας Τριάδος έδωσαν το παρών εκτός από αιρετούς και υποψήφιους βουλευτές, ο απερχόμενος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας όσο και ο νέος Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης. Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Κατσίβελας σε δηλώσεις του έστειλε μήνυμα ενότητας για το μέλλον της Τριφυλίας, αλλά κυρίως φώτιση για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της εποχής μέσα από διάλογο και σύνεση.

DSC03096

Αμέσως μετά ακολούθησε μικρή δεξίωση στο χώρο του Δημαρχείου στο Δημοτικό συμβούλιο για τους επισήμους καθώς και τους προσκεκλημένους. 

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ