Κουκουλοφόροι λήστεψαν υπάλληλο περίπτερου στην πλατεία Μαυρομιχάλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή την ώρα που θα ετοιμαζόταν να κλείσει το περίπτερο, περίμεναν οι δύο δράστες της ληστείας σε βάρος 38χρονου υπαλλήλου το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Μαυρομιχάλη. Του επιτέθηκαν και χρησιμοποιώντας σωματική βία απέσπασαν το τσαντάκι όπου είχε τα χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, οι δύο δράστες προσέγγισαν την πλατεία Μαυρομιχάλη λίγο πριν επιτεθούν στον υπάλληλο του περιπτέρου. Είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με ρούχα, κάθισαν στην πλατεία, σε μικρή απόσταση από το περίπτερο αλλά σε σημείο που δεν μπορούσε να τους δει ο υπάλληλος, και περίμεναν ώστε και οι τελευταίοι που βρίσκονταν στην περιοχή να κλείσουν τα καταστήματα τους και να φύγουν.
Πέντε λεπτά πριν από τις 11.30 και όταν ο υπάλληλος του περιπτέρου βγήκε για να αρχίσει να κλείνει, οι δύο ληστές τού επιτέθηκαν.

Με τον έναν ο υπάλληλος πιάστηκε στα χέρια, ενώ ο άλλος μπήκε στο περίπτερο και άρπαξε το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε 2.855 ευρώ. Αμέσως μετά τράπηκαν και οι δύο σε φυγή, με τα πόδια.

Την υπόθεση έχει αναλάβει και ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, συλλέγοντας στοιχεία και κάνοντας προσαγωγές.

https://www.tharrosnews.gr
Β.Β.