Κόρινθος : Οι πιστοί ζήτησαν να βγάλει ο ιερέας τα μεγάφωνα για να ακούν την Θεία Λειτουργία από τα σπίτια τους και ένας γείτονας …. έφερε την αστυνομία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στις μέρες του ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ και του φόβου που είναι δίπλα στην πόρτα μας οι πιστοί ενορίας στην πόλη της Κορίνθου ζήτησαν από τον ιερέα να βγάλει έξω τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται και στην Ανάσταση, έτσι ώστε να ακούν την Θεία Λειτουργία από τα σπίτια και τα μπαλκόνια τους.

Σε κάποιον όμως φαίνεται ότι χάλασε ο ύπνος και κάλεσε την Αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Η Αστυνομία έκανε το καθήκον της, πήγε στην ενορία και τότε ο ιερέας, σταμάτησε την Λειτουργία, βγήκε από τον ναό για να απομακρύνει τους αστυνομικούς και να τους εξηγήσει τον λόγο που βγήκαν τα μεγάφωνα ενώ οι λιγοστοί πιστοί που ήταν εκεί αλλά και οι δεκάδες που ήταν στα μπαλκόνια τους τον χειροκροτούσαν δυνατά !!!

** Τουλάχιστον αφήστε τους ορθόδοξους χριστιανούς να συμμετέχουν έστω και από το σπίτι τους και από το μπαλκόνι τους στην Θεία Λειτουργία. Η πίστη είναι όπλο και δύναμη!! !!!

Πηγή