“Λαϊκή Συσπείρωση” για Τατούλη: “Η εποχή των Μαυρογιαλούρων έχει περάσει ανεπιστρεπτί”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Η εποχή των Μαυρογιαλούρων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εχουν ευθύνες η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κκ Νίκας, Μπουντρούκας και Δέδες που στελέχη αυτών των κομμάτων αβαντάρουν τον απερχόμενο περιφερειάρχη, και συμμετέχουν σε τέτοιες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου”.

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση – καταγγελία της η “Λαϊκή Συσπείρωση” για την Πελοπόννησο, υποστηρίζοντας ότι η αιρετή διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου “βρίσκεται σε πανικό” εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι η περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου “ξεπέρασε κάθε όριο”.

Αναλυτικά, η “Λαϊκή Συσπείρωση” αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

“Δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές συνεχίζει να φέρνει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου θέματα για πάσαν νόσο και ψήφο.
Από εκκλησίες και μοναστήρια μέχρι εκδηλώσεις για ζαρζαβατικά, και ορισμούς δικηγόρων για δίκες που θα γίνουν το Νοέμβρη.
Χωρίς να έχει γίνει ενημέρωση ούτε της Οικονομικής Επιτροπής, ούτε του Περιφερειακού Συμβουλίου, φέρνουν στην Οικονομική Επιτροπή την έναρξη του διαγωνισμού για την μαρίνα Ναυπλίου με ΣΔΙΤ. Με πλήρη μυστικότητα, όπως έκαναν με τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια το 2011, πάνε να φυτέψουν ένα έκτρωμα στο λιμάνι του Ναυπλίου, που θα πληρώσει ο λαός με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Καλούμε κάθε περιφερειακό σύμβουλο, που σέβεται τον εαυτό του, να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του τέτοιες αθλιότητες.
Είναι γελασμένος ο κ. Τατούλης και η κα Νικολάκου αν νομίζουν ότι θα διασωθούν με αυτές τις αθλιότητες. Η εποχή των Μαυρογιαλούρων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Εχουν ευθύνες η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κκ Νίκας, Μπουντρούκας και Δέδες που στελέχη αυτών των κομμάτων αβαντάρουν τον απερχόμενο περιφερειάρχη, και συμμετέχουν σε τέτοιες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η απουσία του κ. Τατούλη από τα debate που προγραμματίζονται ή γίνονται, δείχνει τον πανικό που βρίσκονται. Κρύβονται στον γυάλινο πύργο τους, απομονωμένοι γιατί είναι σίγουροι ότι θα πάθουν ό,τι έπαθε η κα Νικολάκου στη συζήτηση για τις αισχρές διεκδικήσεις των μεγαλοεργολάβων κατασκευαστών.
Είναι αμείλικτα κι αδιάσειστα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τον βίο και την πολιτεία τους.

Θα είναι ενισχυμένο το ΚΚΕ παντού και στους δήμους και στη Περιφέρεια και στην Ευρωβουλή.
Θα το πιούν το πικρό ποτήριο στην κάλπη στις 26 Μάη”.