Μάϊος στην Costa Navarino σημαίνει…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Costa Navarino έχει δημιουργήσει το Navarino Pet Community, ένα πρότυπο καταφύγιο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, όπου εθελοντές εργαζόμενοι καθώς και επαγγελματίες φροντιστές επικεντρώνουν τις δράσεις τους στην περίθαλψη και εύρεση μόνιμης στέγης για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 30 σκυλιά έχουν βρει στέγη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ όλη η προσπάθεια έχει συμβάλει στη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Στις 19-21 Μαΐου, η Costa Navarino σας καλεί σε ένα Σαββατοκύριακο με θέμα τους τετράποδους φίλους μας. Με δραστηριότητες που αφορούν στην εκπαίδευση, φροντίδα και υιοθεσία κατοικίδιων ζώων και σε συνεργασία με την PURINA®, το σαββατοκύριακο έχει σχεδιαστεί με στόχο την ευαισθητοποίηση στο θέμα της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

Whisky Trail

Για τους λάτρεις του ουίσκι, το Σαββατοκύριακο 19 με 21 Μαίου,  πέντε ξεχωριστά αποστάγματα από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην Costa Navarino για μια θεματική γευσιγνωσία ουίσκι από την Σκωτία, την Ιρλανδία και την Αμερική. Αναγνωρίστε τις ιδιαιτερότητες της κάθε προέλευσης, τις διαφορετικές γεύσεις και αρώματα και μάθετε την ιστορία πίσω από κάθε φιάλη. Ολοκληρώστε τη μοναδική αυτή εμπειρία στο ANAZOE SPA με τις ευεργετικές ιδιότητες της θαλασσοθεραπείας.