Μάκαρης: Δέσμευση για την επίλυση προβλημάτων ζητάει από τους υποψήφιους δημάρχους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκαθάρισμα στάσης και δέσμευση για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, ζήτησε από τους υποψήφιους Δημάρχους Καλαμάτας, ο επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες” Μανώλης Μάκαρης.

Ανανλυτικότερα, στη δήλωσή του ο κ. Μάκαρης, -που ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν- ανέφερε τα εξής:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπολίτες μας που επέλεξαν την παράταξή μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Είναι θετικό ότι μετά από μια προεκλογική περίοδο που χαρακτηρίστηκε από απουσία προγραμματικού λόγου, δημαγωγία, αυθαίρετο αποκλεισμό μας από ορισμένα ΜΜΕ και τεράστια διαφημιστική προβολή συγκεκριμένων συνδυασμών, οι συμπολίτες που μας ψήφισαν εκτίμησαν το έργο μας ως αντιπολίτευση, το ήθος μας και το συγκροτημένο πρόγραμμά μας το οποίο παρουσιάσαμε ανά θεματική ενότητα.
Για την ψηφοφορία του δεύτερου γύρου την ερχόμενη Κυριακή εμπιστευόμαστε την ορθή κρίση των ψηφοφόρων μας και δεν θα δώσουμε καμία κατεύθυνση. Και βέβαια οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι οφείλουν έστω την ύστατη στιγμή να ξεκαθαρίσουν την στάση τους και να δεσμευτούν για τα μεγάλα προβλήματα της Καλαμάτας που έχουμε αναδείξει (διαχείριση απορριμμάτων, λυματολάσπη βιολογικού, αντιπλημμυρική θωράκιση, εγκατάλειψη συνοικιών και χωριών του Δήμου, κοινωνική πολιτική, πολιτισμός, αθλητισμός).
Η παράταξή μας συνεχίζει με το βλέμμα στο μέλλον, διευρυμένη και ανανεωμένη. Είμαστε αποφασισμένοι στην νέα μας θητεία να αγωνιστούμε για να γίνει η Καλαμάτα καλύτερη με γνώμονα τις αρχές της αειφορίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμμετοχής των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης. Και έχουμε αποδείξει ότι οι αγώνες μας έχουν αποτέλεσμα.

Μανώλης Μάκαρης